Otus.ba » Kirigamine FH

Kirigamine FH

Granatovano grijanje do -25°C

Kirigamine FH – nova tehnika grijanja

Naša nova toplotna pumpa Kirigamine FH ima brojne karakteristike koje osiguravaju potpun komfor i odličan kvalitet vazduha. Velika efikasnost i pri ekstremno niskim vanjskim temperaturama uvrštava Kirigamine FH u izuzetno prikladan uređaj za klimatske uslove koji vladaju u višim predjelima centralnog dijela naše države. Sa COP 5,52 nam Kirigamine FH pomaže da smanjimo troškove grijanja.
Napredna tehnologija Mitsubishi Electric inverterskih kompresora konstantno prilagođava snagu rada u zavisnosti od potrebe za zagrijavanjem kuće ili stana. Termin Hyper grijanje znači da toplotna pumpa grije pri vanjskoj temperaturi od -15oC istom snagom kao i pri višim temperaturama. U stanju je grijati i do temperature od -25oC.
Toplotna pumpa Kirigamine FH je takođe opremljena filterom PLAZMA QUAD koji efikasno čisti vazduh od 94-96% nepoželjnih čestica u vazduhu.
Naš novi sistem sa dva krilca ( Double Flap ) lako usmjerava vazduh gdje želite. Ovim se obezbjeđuje protok vazduha u dva pravca i toplota se bolje raspoređuje u prostoru. Pravilno podešen uređaj Kirigamine FH istovremeno grije i niže i više dijelove prostorije.
I-see Human Sensor vam daje mogućnost da topao vazduh usmjerite od sebe, ako tako želite, ili da vas tokom toplih ljetnih dana strujanje vazduha prijatno hladi. Ako niko ne boravi u prostoriji, uređaj Kirigamine FH se lako može podesiti na temperaturu višu ili nižu za dva stepena. Malom korekcijom možemo dugoročno uštedjeti puno energije.
Top

Besplatni info telefon 0800 56789

Radno vrijeme od ponedeljka do subote od 08:00-16:00