Otus.ba » Zašto Mitsubishi

Zašto Mitsubishi

Mitsubishi Electric je svjetski lider u proizvodnji sistema za klimatizaciju stambenih, komercijalnih i industrijskih objekata. Kao odgovor na izazov da stvore sisteme za klimatizaciju koji obezbjeđuju primjeran učinak u različitim klimatskim uslovima s kojima se susreću širom Japana, inženjeri Mitsubishi korporacije razvijaju nevjerovatno sofisticirane a ipak izdržljive jedinice i sisteme koji mogu neprekidno da rade u praktično svim prirodnim klimatskim uslovima. Zahvaljujući odlikama,  kao što su dugotrajan tihi rad, izuzetna energetska efikasnost i minimalan uticaj na okolinu,  svaki Mitsubishi proizvod je nevjerovatno dostignuće samo za sebe.

Dugačak radni vijek

Robusna konstrukcija, rigorozno testiranje, dugotrajan rad… Kvalitetom, poznatim kao MEQ (Mitsubishi Electric Quality) naši proizvodi prevazilaze krajnje granice zamislivog a dugotrajnim i pouzdanim radom sasvim opravdavaju početna ulaganja. Svaka unutrašnja i vanjska jedinica se podvrgava rigoroznim testovima izdržljivosti na ekstremnijim temperaturama od onih koje se pojavljuju igdje na svijetu. Cilj nam je da osiguramo minimum 10 godina rada bez kvara.

Da bismo obezbjedili odgovarajući servis  i nakon toga, u vremenskom periodu od 11 godina nakon prestanka proizvodnje, držimo na lageru rezervne dijelove za sve modele.

Nečujan rad

Unutrašnje jedinice naše proizvodnje su među najtišima u ovoj proizvodnoj branši i dok rade ne prave buku veću od 21 dB (MSZ-SF25/35VA). Radi lakše predstave,  uzmite u obzir da je nivo buke u biblioteci 30 dB. Povećana efikasnost, koja se ogleda kroz veći protok vazduha pri manjim brzinama, postignuta je inovacijama kao što su višeugaoni izmjenjivač toplote, modifikovani oblik lamela i ventilator velikog prečnika. Značajno smanjenje otpora vazduha je dodatno postignuto različitim razmakom između krilaca i daljinskim upravljanjem krilcima.

Širokopojasni i protok velikog dometa

Široki i dugi otvori za protok vazduha, posebno dizajniranih, horizontalnih krilaca, obezbjeđuju optimalnu distribuciju i dotok vazduha u veće stambene prostore. Mitsubishi Electric klima uređaji pružaju veću slobodu prilikom ugradnje i ekonomičnost jer svojim sveobuhvatnim performansama  pokrivaju sve tipove enterijera. Odlika modela koje smo ovdje odabrali je veliki domet vazduha i distribucija  pod ekstra širokim uglom, lateralno i do 150⁰, čime se obezbjeđuje znatno manje temperaturno kolebanje u mnogo većem prostoru.

Posebna odlika unutrašnjih jedinica je da poveća domet vazduha i do 12 m, dodatno će uvećati vaše zadovoljstvo. U paleti klima uređaja, Mitsubishi Electric, sigurno ćete pronaći onaj koji odgovara svim vašim zahtjevima.

Efikasnost

Kompresorski sistem kojim se upravlja preko invertera, koristi tačno toliko energije koliko mu je potrebno da ohladi ili zagrije prostoriju.   Prema tome, ne samo da ćete uživati u potpunoj kontroli nad svojom udobnošću, već i ostvarivati veliku uštedu energije i novca tokom cijele godine.

Optimalna potrošnja uz uštedu energije… prepoznatljiv MEQ kvalitet (Mitsubishi Electric Quality) daje kao rezultat klima uređaje koji kvalitetom i energetskom efikasnošću spadaju među najbolje u branši. Neprekidno težimo da ostvarimo idealan odnos učinka i pouzdanosti uz minimalnu potrošnju i dugotrajanost. Ovo dopunjujemo stalnim uvođenjem novih tehnologija i komponenti kojima dodatno smanjujemo potrebe za energijom i stvaramo ekološki još prihvatljiviji proizvod.

Top

Besplatni info telefon 0800 56789

Radno vrijeme od ponedeljka do subote od 08:00-16:00